Ulf Brunlöf Kontaktlinser flyttar in

Ulf Brunlöf Kontaktlinser har flyttat in på Syn Ögonklinik. Det innebär att vi välkomnar alla Ulfs patienter till vår klinik. 

Logga Ulf Brunlöf

Ulf Brunlöf är en mycket erfaren optiker. Framförallt har han en unik kompetens kring hårda kontaktlinser, som nattlinser och linsbärare med keratokonus, som han har arbetat med sedan 1968.

Som ett första steg i att varva ned flyttade Ulf sin mottagning från Södra vägen 2 in till Syn Ögonklinik på Aschebergsgatan 41. Vår optiker Kristin Henriksson gick bredvid Ulf under en period för att lära sig hans sätt att arbeta. Från och med den 1 maj 2018 tog vi över ansvaret för hans gamla kunder. 

Ulf Brunlöf Kontaktlinser flyttar in på Syn Ögonklinik

Tills vidare kommer du även fram på Ulfs gamla nummer 031-81 44 00, men byt gärna ut det till 031-713 98 31 i telefonboken som är vårt ordinarie nummer på Syn Ögonklinik. Du är också välkommen att skicka ett kontaktformulär så ringer vi upp.

Vi arbetar med samma linstyper och leverantörer som Ulf gjorde, vilket innebär att vi inte behöver förändra det som fungerar bra. Däremot utvecklar vi hela tiden vårt sortiment för att erbjuda fler och bättre alternativ. 

Förutom hjälp med tillpassning och kontroller av kontaktlinser kommer det också ge möjligheter till ögonläkarkontroller och synundersökning för glasögon.

Kontakt & tidsbokning

Vill du boka en tid hos Ulf Brunlöf Kontaklinser är du välkommen att skicka ett meddelande så ringer vi upp.

12 + 15 =

Translate »