Välj en sida

Ulf Brunlöf Kontaktlinser flyttar in

Ulf Brunlöf Kontaktlinser har flyttat in på Syn Ögonklinik. Det innebär att vi välkomnar alla Ulfs patienter till vår klinik. 

Logga Ulf Brunlöf

Ulf Brunlöf är en mycket erfaren optiker. Framförallt har han en unik kompetens kring hårda kontaktlinser som han har arbetat med sedan 1968.

Som ett första steg i att kunna varva ned på äldre dar har den egna mottagningen på Södra vägen 2 flyttat till Aschebergsgatan 41. Du kommer till Syn Ögonklinik, så tar Ulf Brunlöf emot dig i samma väntrum som våra övriga patienter.

Ulf Brunlöf Kontaktlinser flyttar in på Syn Ögonklinik

Tills vidare kommer Ulf att ta emot sina egna patienter på kliniken. För att boka tid ringer du 031-81 44 00 eller skickar ett mejl till ulf.brunlof@ulfbrkl.com. Du är också välkommen att skicka ett kontaktformulär så ringer vi upp.

För att trygga att patienterna fortsatt kommer att få ett bra omhändertagande och hjälp med sitt kontaktlinsbärande kommer verksamheten att tas över av Syn Ögonklinik. Det innebär att det blir en ny specialistklinik för just kontaktlinser där Ulf överför sin gedigna kunskap kring stabila kontaktlinser.

Förutom hjälp med tillpassning och kontroller av kontaktlinser kommer det också ge möjligheter till ögonläkarkontroller och synundersökning för glasögon.

Kontakt & tidsbokning

Vill du boka en tid hos Ulf Brunlöf Kontaklinser är du välkommen att skicka ett meddelande så ringer vi upp.

7 + 6 =

SYN ÖGONKLINIK

Aschebergsgatan 41

411 33 Göteborg

Telefon: 031-713 98 31

E-post: kontakt@medicinskoptik.se

ÖPPETTIDER

 

Måndag - fredag: 9-17

Vi svarar i telefon fram till kl. 16:30

Lördag - söndag: Stängt

Vi akuta besvär utanför våra öppettider hänvisar vi till 1177 eller ögonakuten på Mölndals sjukhus.

 

FÖLJ OSS