Vi som arbetar på Medicinskoptik Torra Ögon kliniken

Det är oss du kommer att träffa när du besöker kliniken.

Tillsammans arbetar vi för att du ska få en bra upplevelse och hjälp till friska ögon och bästa möjliga syn.

Ögonläkare Mak Dadbin är medicinskt ansvarig på Medicinskoptik Torra Ögon Kliniken. Det är också Dr. Mak Dadbin som ligger bakom konceptet medicinsk optik som är produkten av hans arbete och passion för bättre ögonvård och ögonhälsa.

Grunden för klinikens verksamhet är passionen för en bättre primär ögonvård och viljan att fler verkligen tar din ögonhälsa på största allvar.

I Dr. Dadbin får ni träffa en noggrann och erfaren ögonläkare som lägger stor vikt vid att inte bara göra en undersökning, utan även få en bild av patientens behov och även förklara hur det ser ut och beskriva olika behandlingsalternativ.

Dr. Dadbin fick sin läkarexamen vid Göteborgs universitet. Specialiseringstjänstgöringen (ST) för att bli oftamolog (ögonläkare) gjorde han vid Haukeland universitetssjukhus i Bergen, Norge och vid Uddevalla ögonklinik där han också verkat som ögonläkare ett antal år.

Förutom oftomologi har Dr. Dadbin även utbildat sig i neurologi och har en gedigen bakgrund i att arbeta med akutsjukvård. Det ger en ökad förståelse för att se ögat som en del av en kropp, vilket är nödvändigt då det finns många icke direkta ögonsjukdomar och -mediciner som påverkar synsystemet.

Sima – Läkarassistent

Translate »