Välj en sida

Priser för nattlinser

Priset på nattlinser fungerar lite annorlunda mot vanliga mjuka linser. Eftersom linsen är tillverkad specifikt för dig är det inget vi kan ha i lager och kräver en tillpassning.

Förenklat kostar det 360 kr i månaden för dig som är igång med dina nattlinser. I det ingår årligt linsbyte och fria kontroller. Sedan tillkommer linsvätska, som för alla typer av kontaktlinser.

För dig som ska komma igång är priset på nattlinserna uppdelat i tre delar.

Totalt kostar det 3.300 kr för att tillpassa linserna och följa upp med kontroller under dom första två månaderna.

Du börjar alltid med en konsultation som kostar 500 kr. Då undersöker optikern dig och ni diskuterar dina förutsättningar för att det ska funka bra.

Väljer du att beställa linserna betalar du därefter resten av tillpassningskostnaden på 2.800 kr efter ca två veckor när dina nya linser är klara.

Efter tillpassningsperioden på två månader tecknas ett avtal för autogiro där 360 kr dras varje månad. Avtalet löper årsvis så länge du vill fortsätta med linserna. Du väljer själv om du vill teckna avtal efter tillpassningsperioden.

Kostnad för nattlinser första året

Totalt blir alltså kostnaden för första året med nattlinser 6.900 kr, fördelat på:

  • Konsultation 500 kr
  • Tillpassningskostnad 2.800 kr
  • 10 månadsavgifter à 360 kr = 3.600 kr (första betalning efter tillpassningsperioden på två månader)

Andra året och framåt blir kostnaden 4.320 kr (12 månader x 360 kr).

Vår bästa linsvätska som innebär att du själv slipper rengöra linserna kostar 150 kr för 30 dagars förbrukning. Men det finns andra alternativ där du själv aktivt rengör linserna efter användning.

Boka tid på info@linseroglas.se eller ring oss på 031-713 98 31.